Weboldal Készítés

Weboldal készítés

Mi NEM hagyunk cserben tűnünk el okozunk csalódást

Miért is fontos a vállalkozások részére,hogy egyedi weboldallal rendelkezzenek?Amikor egy ügyfél rátalál egy vállalkozás weboldalára, azonnal kialakít egy képet a cégről, csak a honlap kinézete alapján. Másodperce van egy cégnek pozitív benyomást tenni az ügyfélre, és erre a legjobb megoldás egy egyedi, designos weboldal megléte. Ha egy honlap nem megfelelő, vagy régi az ügyfélben azonnal egy negatív kép alakul ki. Az emberek nem bíznak egy rosszul megszerkesztett weboldalban és ha egy vállalkozás ezt képviseli akkor a cégben sem fognak.

WordPress lehetőséget biztosít, hogy bármilyen honlapot elkészítsünk amit az Ügyfél szeretne. Természetesen több ezer előre elkészített weboldal sablon áll rendelkezésre amiből választani lehet. Cégünk ezeket a sablonokat csak ötlet szerzésre javasolja.Ha egy cég teljes mértékben egy sablonra támaszkodik akkor fennállhat a veszélye, hogy az oldal szétesik ha nem frissítik az adott sablont.

01

Weboldal készítés

02

Reszponzív weboldal készítés

A magyar internetfelhasználók 78%-a használja okostelefonját internetezésre. Ha oldalunk nem mutat jól mobilon, vagy nem felhasználóbarát, azonnal elhagyják a weboldalunkat. Kiemelten fontos, hogy weboldalunk mobilon is megfelelően nézzen ki. Ha egy honlap nincs külön optimalizálva telefonra, akkor nagy valószínűséggel nem fogunk tudni jó pozíciót elérni a Google találati listájában. 2020-ban már elsődleges a Mobile-first elv. Azaz, hogy elsőnek mobilra,tabletre készítjük el wordpress honlapját, és utána alakítjuk ki desktopra.

WordPress honlapkészítéssel bármilyen mobil kinézetet el tudunk érni. Akár teljesen más design is megjelenhet mobil nézetben mint desktop nézetben.

Az interneten lévő honlapok 91%-a nem termel organikus forgalmat. Hogy lehetséges ez? Ha megnézzük a Google statisztikáit látjuk, hogy a forgalom több mint kétharmadát a Google találati lista első oldala szívja fel. Ezért elsődleges fontosságú, hogy honlapunk jó eredményt érjen el és az első találatok között szerepeljen.  Ehhez nem elegendő, ha csak fizetett hirdetést használunk, mert lehetséges, hogy a hirdetésünk se kerül az első oldalra.

A honlap létrehozása nem az első lépés. Ahhoz,hogy weboldalunk sikeresen működjön, tudnunk kell, hogy kihez szeretnénk szólni, és kikkel kell felvennünk a versenyt, és ehhez kell igazítanunk oldalunkat, mind sebesség mind tartalom mind linképítés szempontjából.

03

Keresőoptimalizálás

Weboldal

Készítés és Optimalizálás

A mai felhasználók türelmetlenek. Ha oldalunk több mint 4 másodpercig töltődik, jó esély van rá, hogy tovább lépnek és nem fogják használni az oldalt. Ezért a Google törekszik arra, hogy a gyors weboldalakat részesítse előnyben.

Az egyik legfontosabb. Tisztáznunk kell, hogy weboldalunk mit szeretne bemutatni, értékesíteni, miről szeretné tájékoztatni a felhasználót. A tartalom hossza és minősége elsődleges a Google számára. A tartalom / kulcsszó aránya is meghatározza weboldalunk rangsorolását

Milyen kulcsszóra szeretnénk, hogy weboldalunk az elsők között szerepeljen? Milyen nagy a verseny az adott területen? Mire keresnek legtöbben? Ezekre a kérdésekre, ha nem tudjuk a választ, vagy nem végeztünk pontos kutatást az nagyban csökkentheti weboldalunk eredményességét.

Sokak szerint a tartalom után ez a legfontosabb faktor. Ha több külső link mutat a weboldalunkra, akkor a Google úgy fogja ezt értelmezni, hogy honlapunk megbízható, és jobb helyet fog biztosítani számunkra.

A fent felsoroltakon kívül még több fontos on-site, off-site elem is szerepet játszik. Keressen bizalommal, ha oldala nem teljesít elvárás szerint!

fekete ecset

Honlapkészítés mellett döntött?

Esetleg optimalizálni szeretné már meglévő weboldalát?

Keressen minket bizalommal! Akár telefonon akár email-ben. Maximum 24
órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy cége még több ügyfelet
szerezzen, és sikereket érjen el online is.

Várjuk megkeresését!

Üdvözlettel:

Az Origin Design csapata

Weboldal készítés,online marketing

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.