Honlapkészítés Árak

Manapság a piacon szinte elképzelhetetlen, hogy egy cégnek ne legyen saját honlapja, és az sem újszerű, hogy egy érdeklődő, jövőbeli ügyfél a honlap alapján ítéli meg a céget. A cég weboldala maga a tükör, jó minőségű oldal, jó cég, és ez sajnos ellenkező esetben is működik. Azok a cégek, akiknek már megszületett a gondolat a saját weboldal készíttetésére, azoknak nem kell bemutatni, hogy egy ilyen oldal készítésért ma Magyarországon több százezer forintot kérnek el (körülbelül 200 és 800 ezer forint között mozog a reális ár), de egy jó honlappal a tulajdonunkban ennek a többszörösét is képesek vagyunk a piacon megkeresni.

Honlapkészítés árak

Basic

honlap
95 ezer-tól
 • Mobilbarát oldal
 • Kezdő oldal + 5 aloldal
 • Blog
 • Kapcsolatfelvételi űrlap
 • Google Webmester eszközök
 • Google elemzések

Business

honlap
149 ezer-től
 • Mobilbarát oldal
 • Kezdő oldal + 10 aloldal
 • Blog
 • Kapcsolatfelvételi űrlap
 • Google Webmester eszközök
 • Google elemzések
 • Fényképgaléria
 • Slider
Népszerű

Egyedi

ajánlat
 • Egyedi elkézpelése van?
 • Nem találta meg amit keres?
 • Kérjen egyedi ajánlatot!

A mesterhármas fogalmat senkinek nem kell bemutatni. A mi mesterhármasunk (jó honlap, jó hirdetés) sem teljes anélkül, hogy az oldal tartalmi részét közösen, az ügyféllel együtt szerkesszük, hiszen nincs olyan ember, aki jobban ismeri a cég profilját, erősségeit, mint maga a tulajdonos. Természetesen folyamatosan segítünk, javaslunk technikai alapokat, de célunk, hogy egy olyan weboldalt tudjunk készíteni az ügyfél számára, ami a cégedhez teljes mértékbe passzol, illik, illetve az ügyfelek számára is használható, pontos információkat tartalmaz, ahol szívesen böngésznek.

honlapkészítés árak

Hogy áll össze egy honlap ára?

Árajánlat

Rengeteg dolog befolyásolja a honlapkészítés árakat; nem lehet egy egy oldalt pontos árcímkével ellátni, hiszen rengeteg oldal felület,típus, funkciójú oldal létezik, de amit tudnunk kell az árajánlat adáshoz:

Mi a célja a weboldalnak amit készítenünk kell? Egy több ezer terméket tartalmazó web áruház? Háromnyelvű szakmai oldal, vagy egy kisvállalkozás weboldala a cél? Esetleg egy nemzetközi oldalt létrehozása a terv?
– Mekkora weboldalról van szó: hány képet, vizuális elemet szeretne, hány aloldalt kell létrehoznunk, optimalizálnunk, milyen nagy terjedelmű szöveget kell tartalmaznia az oldalnak
– Szüksége van e grafikai tervezésre (logó, oldalon szereplő képek retusálására, manipulálása)
– Mennyire bonyolult oldalt kell szerkeszteni, létrehozni, hiszen nem mindegy , hogy egy fizetési lehetőséggel ellátott web áruházat hozunk létre, vagy egy cégbemutató oldalra van szükség.
– Hirdetés beállításnál természetesen az adott piaci szektorban lévő versenyt is figyelembe kell vennünk; hol vagyunk most a piacon és hova szeretnénk eljutni
– Milyen minőségű oldalt szeretne? Ez az egyetlen pont, amit nem veszünk figyelembe, mert mi csak és kizárólag minőségi oldalt fogunk készíteni, szerkeszteni

Honlapkészítés árak: Árajánlatunkért kérjük keressen minket emailen vagy személyesen

Honlap hirdetés

honlapkészítés

Egy jól optimalizált honlapnak is időre van szüksége mire jó helyezést ér el a Google organikus találati listájában, sajnos ez nem megy egyik napról a másikra. Ez az idő nagyon sok mindentől függ, mekkora a verseny az adott piaci szegmenseben, hány honlap van optimalizálva az adott kulcsszavakra amire meg akarunk mi is érkezni. Szerencsére a köztes időszakra is van megoldás.

A Google Ads, amelynek segítségével fizetett hirdetéseket tudunk elindítani,majd azt folyamatosan ellenőrizni. Sokan úgy gondolják, hogy a honlap fizetett hirdetése úgy működik, hogy mennél többet fizetünk annál jobb helyen szereplünk. Ez nem pontosan így van.A hirdetésünknek ugyanúgy meg kell felelnie különböző kritériumoknak akár a honlapunknak. Origin Design csapata ebbe fog segítséget nyújtani.

Honlap monitorozása

A Google Analytics segítségével folyamatosan látjuk, hogy hogy teljesít honlapja, és az érdeklődők hogyan viselkednek a honlapon. Mennyi időt töltenek el, hol lépnek le legtöbbször a weboldalról. Láthatjuk, hogy min nézik legtöbbször, és hogy kik nézik. Ezek azért fontos információk mert így tudjuk tovább optimalizálni honlapját, hogy az egyre jobb helyezést érjen el, és egyre több pénzt termeljen.

Honlapkészítés árak,online marketing

Honlapkészítés mellett döntött?

 

Esetleg optimalizálni szeretné már meglévő weboldalát?Keressen minket bizalommal! Akár telefonon akár email-ben. Maximum 24
órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy cége még több ügyfelet
szerezzen, és sikereket érjen el online is.

Várjuk megkeresését!

Üdvözlettel:

Az Origin Design csapata

Töltse ki az alábbi űrlapot

Az űrlap elküldését követő 24 órában felvesszük Önnel a kapcsolat és átbeszéljük a projekt részleteit.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.