DESIGN

Origin

Honlapkészítés

Marketing

Optimalizáció

Rólunk

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leoLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Amiben

Segíthetünk

Weboldal készítés
Webshop készítés
Marketing
Legutóbbi

Munkák

Zengokonyv.hu
Megnézem
Oldikarus.hu
Megnézem
Balogheniko.hu
Megnézem
Napvitorlák
Megnézem
One
Two
Three
Four
Five
Six
Widget Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Munka

Folyamat

01

Stratégia

Közösen kialakítjuk a célokat, átbeszéljük az ügyfél igényeit.Meghatározzuk a buyer persona-t, azaz, hogy kikre kívánunk célozni.Ami befolyásolja a weboldal szövegezését, a honlap kialakítását, és a hirdetési megjelenéseket.

Cégének arculatát megismerve  kialakítjuk a honlap designját, javaslatokat teszünk a színvilágra, a betűtípusokra, amelyek elsődleges fontossággal bírnak, hogy milyen elköteleződés lesz a látogatók részéről, mivel weboldala fogja képviselni cégét.

Design

02

03

Fejlesztés

Miután az első két lépést elvégeztük, és megtaláltuk a legjobb megoldásokat az ügyfél részére, megkezdődik a honlap fejlesztése wordpress segítségével. Ez projekttől függően pár nap alatt is elkészülhet.

Miután élesítettük az Ügyfél honlapját, folyamatosan mérjük a teljesítményét  és, hogy a látogatók, hogyan viselkednek a weboldalon.Ehhez a Google Analytics felületet , használjuk , amit Önnek is bemutatunk.Kialakítjuk a szükséges hirdetési kampányokat.

Támogatás

04

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.